Groothandel

3 November, 2012 01:00

“De Edese Drankenhandel” BV is een moderne drankengroothandel met een breed en diep assortiment.

De  belangrijkste, gevoerde biermerken zijn van de grootste brouwerij van de wereld AB InBev, Hertog Jan, Dommelsch, Jupiler, Leffe, Hoegaarden en Becks.

Deze zelfstandige drankenhandel levert buiten de genoemde AB InBev produkten ook alle gewenste merken frisdranken, sappen, waters, binnen en buitenlands gedistilleerd en wijnen uit alle streken van de wereld. Indien gewenst is de wijnadviseur graag behulpzaam bij het opzetten van een mooie wijnkaart. Dit alles uiteraard tegen concurrerende prijzen.

Ondersteuning m.b.t. bijvoorbeeld koeling en tapinstallaties is uiteraard bespreekbaar en wordt vaak in samenwerking met brouwer of frisdrank producent geplaatst.

De klantenkring bestaat grotendeels uit horecabedrijven, instellingen, theaters, sport en bedrijfskantines, campings, scholen verenigingen en particulieren.

Naar keuze van de relatie kan er gebruik gemaakt worden van zowel de bezorgservice als de afhaalservice met elk uiteraard diverse voordelen.

Het bezorgen van artikelen worden bijvoorbeeld tot in uw magazijn verzorgd (begane grond) op vaste routedagen.

Voor evenementen zijn een biertapwagen, een koelaanhanger en diverse tap-en koeltechnische materialen te huur.

De service graad staat hoog in het vaandel bij dit familiebedrijf. De medewerkers zijn grotendeels een vele jaren werkzaam bij deze drankenhandel, en vormen een deel van het visitekaartje van het bedrijf.

Hopelijk zijn u een aantal belangrijke sterke punten opgevallen:

Zelfstandig

Familiebedrijf

Service

Assortiment

Flexibiliteit

Kennis

Regionaal

Evenementen

 

Kortom alles wat u verwacht van een moderne gespecialiseerde drankengroothandel.

Graag nodigen wij u uit om de mogelijkheden voor Uw bedrijf te bespreken.