Slijterij

Openingstijden slijterij:

maandag tm vrijdag 9.00-17.00

Zaterdag 9.30-15.00

In onze slijterij vind u een groot assortiment dranken.

De ruimte die wij als slijterij ingericht hebben is beperkt, wij kunnen echter gebruik maken van de voorraad die in ons groothandelsmagazijn aanwezig is, hierdoor kunnen wij U een breed en diep assortiment aanbieden tegen aantrekkelijke prijzen.
Wij zijn niet aangesloten bij een slijters- keten zodat we vrij zijn in het bepalen van ons eigen assortiment en U door onze rechtstreekse inkoop bij importeurs en producenten vrijwel alles direct of uiterlijk binnen 1 week kunnen bieden.
In onze slijterij kunt u goed terecht voor het huren van een tapinstallatie voor uw feest.
Fusten en overige dranken voor uw feest kunt u in consignatie bij ons afnemen, dat betekent dat u alleen betaald wat er verbruikt is en dus niet maandenlang producten in uw koelkast heeft staan die niemand bij u thuis drinkt, uiteraard geldt dit alleen voor ongeopende verpakkingen.
De gewenste producten kunt U bij ons opgeven zodat alles klaar staat als U het op de afgesproken dag ophaalt. het inladen gaat eenvoudig op onze grote eigen parkeerplaats.
Uiteraard vragen wij van u een aanbetaling en legitimatie.

HELP…..

WE GEVEN EEN FEEST MAAR HOEVEEL DRANK HEBBEN WE NODIG ??

 

Een moeilijk vraagstuk, We hebben een feest of barbecue maar hoeveel drank moeten we in huis halen als je dit feestje bij jouw thuis organiseert? Je wil niet dat tegen 22.00u de hele voorraad is uitgeput, maar ook weer niet belachelijk veel te veel in huis halen. Wij kunnen dit voor u inschatten berekenen het voor jou.

Wilt u zelf een planning maken? Maak dan gebruik van deze formule:

Reken tijdens het eerste uur op drie drankjes per feestganger. Daarna kan je rekenen op ongeveer twee drankjes per uur. Duurt het feestje bijvoorbeeld vier uur, reken dan op negen drankjes per persoon.

Dat lijkt misschien veel, maar je hebt natuurlijk bij voorkeur iets te veel gekocht in plaats van te weinig. Het voordeel aan alcohol is dat het niet bederft, dus in het "ergste" geval heb je al voldoende voorraad voor een volgende gelegenheid. Verder is het handig om weten dat je uit een fles wijn zo'n 5 à 6 glazen krijgt, bij champage of cava zijn dat er 6 à 7. Met één fles sterke drank kan je 15 à 20 glazen vullen, gemixt of puur met ijs erbij.

En uiteraard mag u bij ons de niet aangebroken flessen, pakken en fusten vol retour brengen.

En boven alles geldt natuurlijk: schat zelf je gezelschap wat in. Heb je vrienden die stevig doordrinken, of is het eerder de schoonfamilie die met de auto komt en het op één glaasje alcohol houdt? Afhankelijk van wie er komt, kan je het aanbod uitbreiden of inperken.

Champagne: 6/7 glazen per fles
Wijn: 5/6 glazen per fles
Bier: Kratten a 24 stuks
Fusten 10, 20, 30 en 50 liter (Let op: niet elk merk heeft alle maten)
Fris: 6/7 glazen per fles
Sterk: 15/ 20 glazen

 

Aanbevelingen:

Feest/ BBQ

  25 pers 50 pers 100 pers
Bier 30L 60L 130L
Fris 12 fles 24 fles 36 fles
Sap 6 pak 12 pak 18 pak
Wijn 12 fles 24 fles 48 fles

Wij vragen een aanbetaling van 75%, u kunt ook voor een eenmalige incasso machtiging kiezen.