Groothandel

De Edese Drankenhandel ” BV is een moderne drankengroothandel met een breed en diep assortiment.

De belangrijkste, gevoerde biermerken zijn van de grootste brouwerij van de wereld Bierbrouwerij AB InBev.
Hertog Jan, Jupiler, Leffe, Hoegaarden, Corona en Becks zijn belangrijke merken uit ons portfolio.

Deze zelfstandige drankenhandel levert buiten de genoemde Bierbrouwerij AB InBev producten ook alle gewenste merken frisdranken, sappen, waters, binnen en buitenlands gedistilleerd en wijnen uit alle streken van de wereld. Indien gewenst is de bier of wijnadviseur u graag behulpzaam bij het opzetten van een mooie kaart. Dit alles uiteraard tegen concurrerende prijzen.
Ondersteuning m.b.t. bijvoorbeeld koeling en tapinstallaties is altijd bespreekbaar en wordt vaak in samenwerking met brouwer of frisdrank producent geplaatst.
De klantenkring bestaat grotendeels uit horecabedrijven, instellingen, theaters, sport- bedrijfskantines, campings, scholen, verenigingen en particulieren die in een straal van ca. 30 km rond Ede zijn gevestigd.
Onze bezorg service met eigen vervoer staat bekend om de herkenbare gezichten die graag nog ouderwetse service verlenen. Het bezorgen van onze producten wordt verzorgd tot in uw magazijn (begane grond) op vaste routedagen.
Ook afhalen behoort tot de mogelijkheden. Dus komt u wat tekort of bent u in de buurt. Wij zijn dagelijks geopend van 8.00 tot 16.30 en op zaterdag van 9.30 tot 15.00 uur. Even een telefoontje en we zetten uw order voor u klaar.
De service graad staat hoog in het vaandel bij dit familiebedrijf. De medewerkers zijn grotendeels vele jaren werkzaam bij deze drankenhandel, en vormen een deel van het visitekaartje van het bedrijf.
Hopelijk zijn u een aantal belangrijke sterke punten opgevallen:

  • Zelfstandig
  • Familiebedrijf
  • Service
  • Assortiment
  • Flexibiliteit
  • Kennis
  • Regionaal
  • Evenementen

Kortom alles wat u verwacht van een moderne gespecialiseerde drankengroothandel.
Graag nodigen wij u uit om de mogelijkheden voor Uw bedrijf te bespreken.