Nieuws

Service nummers

Biertechnisch Technische Service AB Inbev : 076- 7001291   Koeltechnisch Gamko Koeltechniek:  076- 5087500  http://www.gamko.com/nl-nl Reva Koeltechniek: 0318- 625253  http://www.revabv.eu/ KTB Koeltechniek: 031..

Horecasupport Website

AB Inbev heeft voor zowel relaties als niet relaties een prachtige horeca website.  https://www.horecasupport.nl Hierop staan buiten veel bierkennis en productinformatie veel tips en tricks om uw bedrijf nòg beter op de k..

Ook betalen per pin bij onze chauffeurs!

Het is mogelijk om uw factuur per pin aan onze chauffeur te voldoen. Nog niet alle auto’s zijn met een mobiel pin apparaat uitgerust dus geef a.u.b. bij uw bestelling aan dat u een pin betaling wilt doen...

Assortiment

Naast de slijterij hebben wij in onze groothandel een groot assortiment dranken en horeca service artikelen zoals koffie/ thee, glaswerk, zoetwaren, hygiënisch papier en reinigingsmiddelen.   Klik hier voor meer infor..

Tapmaterialen

Benodigde koppelingen, manometers, taplensjes en andere tapmaterialen kunt u bestellen bij de Horeca Technische Service van AB InBev. Het telefoon nummer voor onze regio is: 076-7001291 Dezelfde materialen voor onze niet- ..

Promonews

Promonews met looptijd 13 t/m 26 november 2017 De actieprijzen worden niet verwerkt in het online ordersysteem. ..

Tapwacht totaalservice en onderhoud

Sommige problemen of storingen kunt u zelf oplossen. U heeft hier enkel een goede handleiding voor nodig. Via onderstaande link vindt u de meest voorkomende problemen bij de diverse drankinstallaties...

Bierwinst Leveringen

Geachte relatie, Wij hebben de producten van “Bierwinst” in ons assortiment. Voor deze producten zijn wij met Bierwinst de volgende leveringskosten overeengekomen: 0-499 €14,95 per levering 500- 999 € 9,95 per lev..

Gebruiksaanwijzing Gamko Party Tap 20L

Party Tap Wat is er nou feestelijker dan een glas bier van de tap? Zeker als dat heel makkelijk blijkt te kunnen. Daarom ontwikkelde Gamko het “20 liter partytap systeem”. Met het Party Tap systeem behoeft u geen fusten ..

Let op: Gewijzigde procedure naleveringen

Geachte relatie, I.v.m. de hoge kosten die naleveringen met zich mee brengen moeten wij een wijziging in de huidige gehanteerde werkwijze aanbrengen. Uiteraard doen wij er alles aan om naleveringen te blijven voorkomen...
Getoond 1–10 van 1312